maanantai 28. elokuuta 2017

Täytevaihtoehtoja

Täytevaihtoehtoja on monenlaisia. Suklaat ja marja -ja hedelmäpohjaiset sopivat hyvin yhteen. Myös hillot marjamoussen kanssa. Olen listannut vaihtoehtoja joita olen tehnyt ja yhdistellyt. Vaihtoehtoja on valtavasti.

Täysin laktoosittomia suklaita on tällä hetkellä maitosuklaa, tumma suklaa sekä valkosuklaa-crisp, jota minulla on pieni erä.

Käytän pääsääntöisesti kakkuihin kaksi täyteväliä. Drip cake vaatii kolme täyteväliä, kun on korkeampi.

Pyrin käyttämään reiluja täytevälejä :-)



Suklaa (tavallinen, fazerina, pätkis, dumle (toffeemousse)  -
mansikka / vadelma / sitruuna / mango / appelsiini-valkosuklaa / vaniljamousse / sitruuna / päärynä / passion

Mariannemousse - omena / päärynämousse / omena-valkosuklaamousse

Pätkismousse - säilykepäärynä soseena

Mansikkamousse - raparperi-mansikkahillo / raparperihillo / vadelma-daimmousse

Valkosuklaa - vadelma / mansikka / mustaherukkamousse

Marjamousse (mansikka, vadelma, mustikka) - vanilja- mascarponemousse

Vadelmamousse - vaniljamousse

Valkosuklaamousse - mustikkahillo / mansikkamousse

Mustaherukkamousse - kokonaiset vadelmat / jogurttimousse

Hillo - vadelma - kermavaahto

Mansikka / vadelmamousse molempiin väleihin

Mangomousse - Kokonaiset vadelmat / vadelmamousse / passionmousse

Päärynämousse - vaniljamousse / sitruunamousse

Marja-aroniamousse - omenamousse

Appelsiinimousse - jogurttimousse

Mustikkamousse - mustikkahillo / mustikka-salmiakkihillo










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti